Ελλάδα: «Υπάλληλοι της ΔΕΗ» άρπαξαν 65.000 ευρώ και χρυσές λίρες από ηλικιωμένη

Τσουνάμι συμπαράστασης στον «Μαχητή» Σπαλιάρα
05/04/2017
Ξεκαρδιστικές φωτογραφίες παιδιών που δεν ήθελαν με τίποτα… αδέρφια
05/04/2017
Όλα

ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ

Την περιουσία μίας 75χρονης γυναίκας από το Δροσοχώρι Ιωαννίνων έκλεψαν τρεις επιτήδειοι, οι οποίοι προσποιήθηκαν ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ για να την ξαφρίσουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η ηλικιωμένη, τρία άτομα την επισκέφτηκαν στο σπίτι της και την έπεισαν να βγει έξω, καθώς δήθεν κινδύνευε να πάρει φωτιά από βραχυκύκλωμα. Μάλιστα, την παρότρυναν να πάρει μαζί της ό,τι πολύτιμο είχε κρύψει στην κατοικία της, όπως αναφέρει το epiruspost.gr.

Η 75χρονη έβγαλε από την κρυψώνα 65.000 ευρώ μετρητά, χρυσές λίρες και κοσμήματα, αλλά οι «υπάλληλοι της ΔΕΗ» πρόλαβαν να τα αρπάξουν και να εξαφανιστούν. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/ypalliloi_tis_dei_arpaksan_65_000_euro_kai_xryses_lires_apo_ilikiomeni_sta_giannena-65101615/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.