Διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ για 48χρονο Τούρκο που κρατείται στις φυλακές Γρεβενών

Η κακοκαιρία «ξέθαψε» αρχαιολογικό θησαυρό στην Κρήτη
13/01/2017
Όσο συχνότερα πηγαίνεις για μπύρες, τόσο πιο ευτυχισμένος γίνεσαι
14/01/2017
Όλα

Στις φυλακές Φελιού στα Γρεβενά εντόπισαν οι άνδρες της Ασφάλειας Γρεβενών 47χρονο Τούρκο πολίτη, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα προσωρινής κράτησης από την Ιντερπόλ Τουρκίας, το οποίο στη συνέχεια εξέδωσε και ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.

Ο 47χρονος εξέτιε ποινή φυλάκισης στις ελληνικές φυλακές, την ίδια χρονική στιγμή που έγιναν γνωστά τα δύο εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν, από τους εισαγγελείς της Αλικαρνασσού (για μεταφορά μεταναστών) και της Σμύρνης (για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών).

Ο 47χρονος Τούρκος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος θα αποφασίσει πότε θα εκδοθεί στις τουρκικές εισαγγελικές αρχές.

Πηγή: Διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ για 48χρονο Τούρκο που κρατείται στις φυλακές Γρεβενών | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/312841/diethnes-entalma-syllipsis-apo-tin-interpol-gia-48hrono-toyrko-poy-krateitai-stis#ixzz4VeQKsvKZ

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.