Δείτε τη νέα τάξη – Ποιοι είναι οι γυμνοί ‘Rainbow People’ που αγαπούν όλο τον κόσμο

Εξιχνιάστηκαν 9 διαρρήξεις καταστημάτων και οχημάτων στην πόλη της Καβάλας
18/12/2016
Ανάλυση χαρακτήρα από τα χαρακτηριστικά του προσώπου
19/12/2016
Όλα

Στο καλτ θρίλερ «The Beach», με πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio, νεαρός τουρίστας ταξιδεύει σε ένα νησί της Ταϊλάνδης όπου και βρίσκει μία ανέγγιχτη παραλία, με κατοίκους άλλους ταξιδιώτες οι οποίοι την έχουν αναγάγει σε έναν μυστικό επίγειο παράδεισο τον οποίο προστατεύουν με κάθε τίμημα ακόμα και αν αυτό είναι ο θάνατος των αγαπημένων τους.

Ένας 30χρονος φωτογράφος από την Λιθουανία, ο Denis Vejas ταξίδεψε στο Μεξικό, την Γουατεμάλα την Ρωσία και το Μαρόκο για να φωτογραφίσει φεστιβάλ στα οποία συμμετείχαν φυσιολάτρες σε έναν νομαδικό – εναλλακτικό τρόπο ζωής.

nature_1.jpg

Ανεπιτήδευτη αγάπη και ομορφιά σ’ ένα τεράστιο κοινωνικό πείραμα στο οποίο συμμετέχουν εκατοντάδες άνθρωποι την ίδια στιγμή, χαρακτηρίζει ο Vejas τους λεγόμενους Rainbow People, οι οποίοι λειτουργούν σε ένα διαφορετικό κόσμο, χωρίς αρχές, οργανισμούς, κριτική και ανάγκη για εξηγήσεις.

nature_2.jpg

Οι Rainbow People αναπτύσσουν τις νομαδικές κοινωνίες του σε διάφορες περιοχές του πλανήτη ενώ η μόνη επαφή που επιτρέπουν στους εαυτούς τους με τον έξω κόσμο είναι για την αγορά των αναγκαίων προμηθειών από μικρά χωριά.

nature_4.jpg

Το πρώτο Rainbow Gathering έγινε το 1972 στο Κολοράντο και από τότε έχει ξεπηδήσει σε αρκετές περιοχές του κόσμου με τους συμμετέχοντες να αναλώνονται σε διαλογισμό, χορό, yoga και πολύ χωρό.

nature_5.jpg

Ο Denis Vejas φωτογράφισε κάποια από τα φεστιβάλ αυτά τα οποία χαρακτηρίζει ως κοινωνίες στις παρυφές του πολιτισμένου κόσμου.

nature_6.jpg

nature_7.jpg

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.