Πώς είναι σήμερα η Παρασκευούλα από «Του κουτιού τα Παραμύθια»; (pic & vid)

Ασθενής στο νοσοκομείο Χαλκίδας ξυλοκόπησε γιατρό επειδή περίμενε ώρα
26/08/2016
«Φροντιστήριο» Παππά σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες
26/08/2016
Όλα

 

 

Στην επιτυχημένη παιδική σειρά της δεκαετίας του ’80, «Στου Κουτιού τα Παραμύθια»,  πρωταγωνιστούσε ένα μικρό κορίτσι, η Παρασκευούλα (Παρασκευή Γεωργιάδου), το οποίο είχε κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι της ένα μεγάλο κουτί.

Μέσα σε αυτό το κουτί υπήρχε ένας ολόκληρος κόσμος γεμάτος παραμύθια με πρωταγωνιστές τέσσερις παραμυθάδες, τον Ρούχλα, στο οποίο δάνειζε τη φωνή του ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο Φιόγκος (Φαίδων Σοφιανός), ο Σεβαστιανός (Παύλος Χαϊκάλης) και η Μελιά (Ήβη Σοφιανού).

Η σειρά είχε πολύ μεγάλη επιτυχία κατά την πρώτη της προβολή στα τέλη της δεκαετίας του ΄80 (1987) και οι επαναλήψεις της συνεχίζονται μέχρι σήμερα – με φανατικούς τηλεθεατές – από την κρατική τηλεόραση.

Δείτε πώς είναι σήμερα, η μικρή πρωταγωνίστια της σειράς, Παρασκευή Γεωργιάδου.

 

 

[mom_video type=”youtube” id=”EU7hS6qQIEI” width=”100%” height=”350″]

 

http://www.protothema.gr/life-style/article/605189/deite-pos-einai-simera-i-paraskeuoula-apo-tin-paidiki-seira-tou-koutiou-ta-paramuthia/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.