O Αναστάσιος Χατζηιωαννιδης στο ηλεκτρονικό μαγκαζίνο citylife24.gr

Βενιζέλος για Γιώργο: Γύρισε χωρίς να πει ούτε μια συγγνώμη
15/01/2017
Κρήτη: Έτσι παγίδευσαν τον 40χρονο επιχειρηματία πριν τον σκοτώσουν
17/01/2017
Όλα

O Αναστασιος Χατζηιωαννιδης Θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει μία γεμάτη ζωή από προπονήσεις, αγώνες, μαθήματα… ένας άνθρωπος παθιασμένος με το άθλημα του, γεμάτος όρεξη και πείσμα!!!

 

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο φτιαγμένο με  αθλητικές στιγμές του Δασκάλου που μεγάλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει γενιές παιδιών μαθαίνοντας τους την πειθαρχία, τον σεβασμό, και την αξία της προσπάθειας. Τρία σημαντικά στοιχεία που πρέπει να έχει κάθε αθλητής.

Δάσκαλε Τάσο σε ευχαριστώ…

 

Δείτε το βίντεο

Μουσική επένδυση Three 6 Mafia – It’s A Fight

[mom_video type=”youtube” id=”wiXG0YTt8Ug” width=”100%” height=”350″]

 

Σύντομα έρχεται ολοκληρωμένο βιογραφικό 

Χρυσή Κατσαμακίδου
Χρυσή Κατσαμακίδου
Η Χρυσή Κατσαμακίδου ολοκλήρωσε τις σπουδές της (Τομέας πληροφορικής-Δικτύων Η/Υ με ειδικότητα Υποστήριξης συστημάτων Υπολογιστών και στο τομέα Οικονομίας και Διοίκησης με ειδικότητα Υπαλλήλων Διοίκησης) 17 Χρόνια τώρα είναι ραδιοτηλεπτική παράγωγος σε γνωστά Μ. Μ .Ε. της ΑΜΘ. Ταυτόχρονα έχει συνεργασία με Μ. Μ. Ε. των Αθηνών και της Θεσσαλονικης και είναι καλλιτεχνική ανταποκρίτρια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για γνωστό μουσικό περιοδικό με έδρα την Αθήνα. *Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων και θεμάτων που φιλοξενεί ή αναδημοσιευει. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.