Απίστευτο! Κρητικός επέστρεψε σε τουρίστες τσάντα με 12.000 ευρώ!

Πώς να αντιδράσετε εάν ο χαρταετός πιαστεί σε καλώδια της ΔΕΗ
24/02/2017
ΜΟΝΑΧΟΣ εκμυστηρεύεται! Ο Άγιος Παΐσιος μου είπε: «Να αγοράσετε μεγάλες ποσότητες λάδι και αλεύρι γιατί…»
24/02/2017
Όλα

Την… αφηρημάδα τους λίγο έλειψε να πληρώσουν ακριβά δύο τουρίστες, καθώς θα έχαναν 12.000 ευρώ, αν δεν βρισκόταν κοντά τους ο κτηνοτρόφος Μανώλης Βάρδας (φωτό)!

Ο βοσκός από την Ιεράπετρα Λασιθίου φύλαγε τα ζώα του στην περιοχή Ψαρή της Θρυπτής, όταν είδε το ζευγάρι τουριστών στην περιοχή να κάνει βόλτα και να τραβάει φωτογραφίες.

Κάποια στιγμή οι τουρίστες σταμάτησαν κοντά σε μια δεξαμενή, όπου έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, και κατόπιν απομακρύνθηκαν. Ο κτηνοτρόφος λίγη ώρα μετά έφτασε στο ίδιο σημείο, όπου διαπίστωσε ότι οι τουρίστες είχαν ξεχάσει δύο τσάντες.

Η μία από αυτές ήταν δερμάτινη και γυναικεία, την οποία άνοιξε και διαπίστωσε με έκπληξη ότι μέσα είχε σχεδόν 12.000 ευρώ! Δίχως δεύτερη σκέψη, μπήκε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να τους «κυνηγάει», καθώς είχαν απομακρυνθεί με το δικό τους όχημα.

Επειτα από μια τρελή κούρσα, κατόρθωσε να τους προφτάσει και να τους παραδώσει τις τσάντες. Το περίεργο είναι πως μέχρι εκείνη τη στιγμή οι τουρίστες δεν είχαν αντιληφθεί καν ότι είχαν ξεχάσει τις τσάντες τους. Ανακουφισμένοι, ευχαρίστησαν τον έντιμο Κρητικό!
Ο 60χρονος κτηνοτρόφος, που είναι πατέρας δέκα παιδιών και έχει 20 (!) εγγόνια, είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας, όπου οι κάτοικοι μιλούν για μια ευγενική και γενναιόδωρη φυσιογνωμία.

 

http://www.espressonews.gr/reportaz/2017/02/158491/apisteyto-kritikos-epestrepse-se-toyristes-tsanta-me-12000-eyro

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.