Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι: Πυροβόλησαν στο κεφάλι τους γονείς, τραυμάτισαν τον γιο

Καβάλα: «Α.με.Ικανότητες 2017»
01/02/2017
Πρώτη μέρα στο σχολείο για το αγόρι που το εγκατέλειψαν επειδή ήταν «μάγος»
03/02/2017
Όλα

Οι δράστες μιλούσαν αλβανικά

Νεκρή η 50χρονη μητέρα, ενώ παλεύει για τη ζωή του ο πατέρας – Δύο οι δράστες – Δεν πείραξαν την κόρη της οικογένειας – Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφήνει η ΕΛΑΣ

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην οδό Ολύμπου στο Περιστέρι με μία 50χρονη γυναίκα να είναι νεκρή και τον 53χρονο σύζυγό της να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Αττικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο άνδρες, φορώντας κουκούλες, μπήκαν σε διαμέρισμα που έμενε μια τετραμελής οικογένεια Αλβανικής καταγωγής και πυροβόλησαν στο κεφάλι τον πατέρα και τη μητέρα, τραυμάτισαν τον 28χρονο γιο αλλά δεν πείραξαν τη 19χρονη κόρη.

Η ανακοίνωση του διοικητή του «Αττικόν» Κωνσταντίνου Δραγώνα όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες:

«Στις 3 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια Γενικής Εφημερίας του Νοσοκομείου μας, περί τη 02.35 π.μ προσήλθαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, βαριά τραυματισμένοι, οι  ΤΣ ΑΘ και ΤΣ ΕΛ. Η ΤΣ ΕΛ περίπου 50 ετών έφερε διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κρανίο. Έγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Η ασθενής διασωληνώθηκε, έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και κατέληξε λόγω βαριάς εγκεφαλικής αιμορραγικής βλάβης. Ο ΤΣ ΑΘ 53 ετών, έφερε διαμπερές τραύμα στο κρανίο. Έγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Ο ασθενής διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με βαριά εγκεφαλική βλάβη καθώς και σε πολύ βαριά γενική κατάσταση».

Ο 28χρονος γιος της οικογένειας που έχει κινητικά προβλήματα έχει τραυματιστεί στην άνω και την κάτω γνάθο.

Οι αστυνομικοί που έχουν σπεύσει στο σημείο ερευνούν όλα τα αίτια καθώς δεν υπήρχαν εμφανή ίχνη παραβίασης ενώ σε έναν πρώτο έλεγχο φαίνεται να μην λείπει κάτι μέσα από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη αποκάλυψε στην αστυνομία ότι οι δράστες μιλούσαν αλβανικά και ρωτούσαν τους γονείς της πού έχουν χρήματα. Η οικογένεια είχε κρυμμένα στην κουζίνα περίπου 9.000 ευρώ, αλλά οι δράστες δεν τα βρήκαν.

Τι λένε οι γείτονες της οικογένειας

«Ακούσαμε τους πυροβολισμούς και μετά τον ήχο από τις σκάλες που κατέβαιναν οι δράστες», λένε συγκλονισμένοι οι γείτονες της οικογένειας.

Όλοι στην γειτονιά κάνουν λόγο για μια εξαιρετική οικογένεια, που δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για σχόλια.

 Πως περιέγραψαν δυο γείτονες όσα συνέβησαν στο διαμέρισμα της οδού Ολύμπου πριν το φονικό

«Άκουσα το παιδί να φωνάζει και μετά άκουσα δυο πυροβολισμούς», λέει στο protothema.gr γειτόνισσα της οικογένειας.  Σύμφωνα με τις μαρτυρίες δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι, ενώ, όπως λένε η κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας ήταν πάντα ανοιχτή.

Γειτόνισσα στο Περιστέρι : “Ακουσα τις φωνές του παιδιού και μετά 2 πυροβολισμούς”

Χρήστος Χατζησπύρου

 

http://www.protothema.gr/greece/article/651074/agrio-eglima-sto-peristeri-purovolisan-sto-kefali-tous-goneis-traumatisan-to-gio/

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.