Χωρίς σεξ η πρώτη νύχτα γάμου για ένα στα τρία ζευγάρια

Είναι 24 ετών, πανέμορφη και η πιο σημαντική κρατούμενη στις κουρδικές φυλακές της Ερμπίλ
07/02/2016
Πέθανε ο ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος
08/02/2016
Όλα

Η πρώτη νύχτα γάμου δεν συνεπάγεται απαραίτητα σεξ.

Οσο κι αν ακούγεται παράδοξο, αυτό προκύπτει από μια έρευνα του YouGov που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία και δείχνει ότι το 33% των ζευγαριών ηλικίας κάτω των 44 ετών δεν επέλεξαν να εγκαινιάσουν με σεξ το νέο κεφάλαιο της ζωής τους.

Ο βασικός λόγος – σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσαν οι ερωτηθέντες – είναι η κούραση στην τελευτή του γάμου και την δεξίωση με το 20% των ερωτηθέντων να επικαλείται το μεθύσι για την αδυναμία του να κάνει σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου.

Οι 60άρηδες τηρούν την παράδοση

Ενα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της έρευνας είναι το πολύ αυξημένο ποσοστό των μεσηλίκων… νιόπαντρων που κάνουν σεξ το πρώτο βράδυ του γάμου. Συγκεκριμένα το 75% των ερωτηθέντων άνω 60 ετών δήλωσαν ότι έκαναν σεξ. Από όσους δεν μπόρεσαν, το 37% επικαλέστηκε την κούραση και το 23% το μεθύσι.

Στα περίεργα ευρήματα της έρευνας, το 8% των ερωτηθέντων μεταξύ 18 και 39 ετών δηλώνουν ότι δεν θυμούνται αν έκαναν σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου.

Επίσης εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το 64% των νέων ηλικίας 18 έως 39 ετών απάντησαν ότι είχαν προγαμιαίες σεξουαλικές επαφές με διαφορετικούς ερωτικούς παρτενέρ. Στους άνδρες το ποσοστό φτάνει στο 60% και στις γυναίκες στο 46%.

http://www.thetoc.gr/diethni/article/xwris-seks-i-prwti-nuxta-gamou-gia-ena-sta-tria-zeugaria

 

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.