3 τρικ ομορφιάς που ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμόσεις πριν πέσεις για ύπνο

Π. Καμμένος: Ανησυχητική η κατάσταση στην Τουρκία – Πυλώνας σταθερότητας η Ελλάδα
31/07/2016
Κομοτηνή: Αυτός είναι ο «δράκος» που παρενοχλούσε ανήλικες
31/07/2016
Όλα

Η Ωραία Κοιμωμένη κάτι ήξερε και το… έριξε στον ύπνο! Όχι μόνο κατάφερε να βρει τον άντρα των ονείρων της, αλλά όταν την φίλησε για να ξυπνήσει από τον λήθαργο, ξύπνησε και 10 χρόνια νεότερη! Λες πριν κοιμηθεί, να ακολούθησε τα παρακάτω 3 –σημαντικότατα- τρικ ομορφιάς;

Όπως και να έχει, εσύ καλό θα ήταν να το κάνεις. Και με αυτόν τον τρόπο ούτε κακές μάγισσες θα έχεις πάνω από το κεφάλι σου, ενώ θα καταφέρεις εύκολα και απλά να δείχνεις κάθε μέρα όλο και πιο φρέσκια!

#1. Εφάρμοσε προϊόντα ομορφιάς που περιέχουν Ρετινόλη-Α: Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις συνταγή από τον δερματολόγο σου, αλλά αξίζει ο κόπος. Γιατί η ρετινόλη-Α είναι ουσιαστικά μια μορφή της βιταμίνης Α που λειτουργεί άψογα κατά την διάρκεια της νύχτας, μειώνοντας τις ρυτίδες και τυχόν προβλήματα ακμής.

#2. Φόρεσε γάντια και κάλτσες στα χέρια και τα πόδια: Τα άκρα μας ταλαιπωρούνται καθημερινά, με αποτέλεσμα να χρειάζονται παραπάνω προσοχή. Γι’ αυτό, εφάρμοσε μια μεγάλη ποσότητα κρέμα σώματος ή χεριών στα σημεία που είναι ξηρά και κοιμήσου φορώντας γάντια ή κάλτσες. Την επόμενη μέρα θα ξυπνήσεις με σούπερ απαλά άκρα.

#3.  Χρησιμοποίησε κρέμες νυκτός: Όχι, δεν υπάρχουν αυτά τα προϊόντα στην αγορά μόνο για λόγους μάρκετινγκ. Περιέχουν τα σωστά συστατικά που κατά την διάρκεια του ύπνου λειτουργούν προς όφελός μας, διατηρώντας το δέρμα μας πιο λαμπερό, φρέσκο και καλά ενυδατωμένο.

 

http://www.allyou.gr/beauty/beauty-tips/18481-3-trik-omorfias-gia-prin-ton-ypno

citylife
citylife
Το citylife24.gr αποτελείτε από μία ομάδα συντακτών με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της. Η ομάδα μας αναρτεί κάθε άρθρο που αποτελεί ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.